BVNT2 Conferentie 2014

Van NT2 naar NT- breed                                        

NT2-onderwijs • tweedetaalverwerving • taalontwikkeling

EEN BEPROEFD CONCEPT

Vrij. 23 en zat. 24 mei 2014

Conferentieoord Bovendonk

Hoeven


De BVNT2-conferentie heeft de volgende uitgangspunten welke de afgelopen jaren hebben geleid tot het succes van de conferenties:

Netwerken
Keynote
Masterclasses
Grote lezing
Docent van het jaar
Informeel programma
Informatiemarkt
THEMA VAN DE CONFERENTIE

Het werkveld van de NT2 docent wordt steeds breder. Deze verbreding willen we terug laten komen in de onderwerpen op de conferentie van de BVNT2, 23 en 24 mei 2014 in conferentieoord Bovendonk te Hoeven.Enquête BVNT2-werkgroep  

De werkgroep ICT en blended learning wil graag inventariseren in hoeverre u als docent ICT-vaardig bent en in welke mate u ICT inzet in uw onderwijs. Het invullen van de enquête  duurt hooguit 15 minuten. De resultaten zullen worden gepresenteerd op de conferentie van de BVNt2 in Hoeven. 

Workshops
Proeverijen

Nieuwspagina met belangrijke informatie

Alle nieuwsberichten en belangrijke informatie vindt u op deze site op de nieuwsblog via de knop nieuws

Stel nu uw eigen programma samen

Dit jaar wordt het programma van de conferentie vooraf op deze site gepubliceerd. Op de conferentie zelf ontvangt u geen uitgebreid programmaboek.

Meer informatie leest u op programma.

Survey over Luistertaal, keynote Jan ten Thije

Luistertaal is de communicatiestrategie waarin mensen een verschillende taal spreken en elkaar toch goed kunnen verstaan. Over het gebruik van luistertaal in NT2 onderwijs is nog weinig bekend. Daarom doen Jan ten Thije en Lidy Stams in samenwerking met BVNT2 een survey-onderzoek naar deze vorm van meertaligheid. Wilt u deze online vragenlijst invullen? De resultaten maken deel uit van de keynote-lezing op vrijdag 23 mei.